Charlotte
Konfektkake
Festkake
Ostekake med pasjonsfrukt
Ostekake (ovnsbakt)
Sjokoladekake med Crème Brulée
Tiramisu



Kakebunner
   Dekordeig (pâte décor)
   Joconde
   Sjokoladekake uten mel
   Génoise
   Nøttemarengs
   Daquoise
   Mandelbunn
   Sacherbunn
   Savoiardi (fingerkjeks)

Desserter og fyll
   Crème Brûlée
   Fromasj
   Mousse
   Sitron chiffon

Diverse
   Marengs
   TPT



Litt om sjokolade
Temperering
   Sprøyting / Glassmalerier
   Støping
   Sjokoladesigaretter
   Sløyfer, bånd og spiraler
   Gitter
   Kakekraver
   Mønstre (striping, ådring og marmor) og tekstur
   Sjablon og silketrykk
   Overføringsark



Litt filosofi
Dekor av frukt og bær
Sukkerdekorasjoner
Pastillage og marsipan