[tirami-Su]
1porsjonsavoiardi
1porsjonkaffedip
1porsjonmascarponefyll


Kaffedip
Sterk kaffe (espresso)
Sukker
Likører (kahlua, amaretto el.)

Hell kaffe i en dyp tallerken og smak til med andre ingredienser. Lag gjerne en stor porsjon.


Mascarponefyll

250gmascarponeost
3stkegg
100gsukker
2dlfløte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend inn mascarponeosten. Pisk fløten til krem og vend inn.

Benytt en kakeform eller kakering. Dypp fingerkjeks i kaffedip'en og legg et lag nederst i formen. Bre over et lag med mascarponefyll. Fortsett med å legge fingerkjeks og mascarponefyll annenhver gang så langt du har plass. Avslutt med mascarpone. Sett kjølig i fryseren i noen timer, og la den så tine i kjøleskapet i 3 timer. Sikt kakaopulver på toppen av kaka rett før servering.