Forside
  - Arkiv
  - Arkiv Italia
  - Arkiv Canada

Jobb
NTNU-side

Gammelt
Meg
Bilder
Oppskrifter
Silkeføre
Mamma og pappa
Historien
Venner
Trening


Fotografering
Portefølje
Reality show


Anders Lyngvi Fougner's Facebook profileView Anders Fougner's profile on LinkedIn

Sist endret | 14. August 2016 00:07:54
Treff siden 28.08.2002 | 2090 | Login
Silkeføre - Android-appen som hjelper deg med skismøring!

Silkeføre er et program skrevet for både nybegynnere og erfarne skiløpere som trenger tips til hvordan de skal smøre skiene sine.

Ved å velge temperatur og snøtype får du tips om hva du skal bruke som grunnlag (legges på hjemme i varmen), hva du skal legge på toppen (når du står på parkeringsplassen) og hva du skal ha med deg i drikkebeltet/sekken.

Det er også en egen seksjon med tips om hvordan man unngår kladder, hvordan man unngår ising i klisteret, hvordan man fjerner smøringa/klisteret fra skia, og hva slags utstyr man trenger for å følge alle rådene mine. Mengden utstyr man trenger er faktisk ganske liten.

Når det gjelder glivoks har jeg foreløpig ikke inkludert det i Silkeføre, men også der er det mulig å gjøre det svært enkelt for de som ikke har tenkt å vinne VM. Så hvis det er stemning for det kan jeg alltids lage det...

Programmet lastes ned fra Google Play / Android Market - hvis du ikke vet hva dette er, har du antakelig ikke en Android-telefon og kan heller ikke få brukt dette programmet...

PS1. En iPhone/iPad-versjon har jeg foreløpig ikke lagd, men det kan hende jeg vil gjøre det hvis jeg bare får lånt meg en Mac.
PS2. Prisen for appen er 10kr, noe jeg mener er veldig lite for en slik guide. Det gjør meg ikke rik, men vil kanskje etterhvert dekke noen av de timene jeg har brukt på å lage programmet. Og programmet blir stadig oppdatert for å bli bedre, selv om det i øyeblikket kan se litt enkelt ut. Smøretipsene er uansett av svært høy kvalitet!

Nedenfor er noen screenshots fra programmet, som finnes både på norsk, svensk og engelsk.


Denne siden ble først og fremst konstruert av © Anders Fougner