Forside
  - Arkiv
  - Arkiv Italia
  - Arkiv Canada

Jobb
NTNU-side

Gammelt
Meg
Bilder
Oppskrifter
Silkeføre
Mamma og pappa
Historien
Venner
Trening


Fotografering
Portefølje
Reality show


Anders Lyngvi Fougner's Facebook profileView Anders Fougner's profile on LinkedIn

Sist endret | 14. August 2016 00:12:38
Treff siden 28.08.2002 | 11388 | Login
Vennene mine...

(PS. Denne sida er dessverre ikke oppdatert siden 2002 eller noe sånt, men jeg lar den stå her litt likevel. Om du er min venn og ikke finner deg nedenfor, kan dette altså være grunnen)

Helt siden jeg flytta til Trondheim som liten gutt, har jeg kjent Tor som fortsatt er naboen min, og like ovenfor ham bor også Astrid (hun flytta nettopp til Bergen). Også Marit (som nettopp flytta ut) og Sigrid har jeg kjent lenge som gode naboer.. Therese og Katrine møtte jeg på skitrening i Strindheim IL allerede som 6-åring, mens Bård var min hardeste konkurrent, fra Kattem (på den lugubre siden av byen).
Da jeg ble litt eldre dukket det også opp en rekke flere konkurrenter, som jeg seinere har blitt gode venner med. Først og fremst gjaldt dette Stein Vidar, Mads og Steffen, fra henholdsvis klæbu, Byåsen og Byåsen. I orienteringsmiljøet har jeg truffet Øystein, Stig, Jan Egil og Marius, og dem har jeg vunnet NM-gull på stafett sammen med, i tillegg til at Øystein og Stig har vært aktive i langrenn også. Forøvrig er Øystein nå blitt erfaren deltaker i jr-VM i både skiorientering og orientering, Stig har vunnet Nordisk Mesterskap i orientering 2001, og Marius vant jr-VM i 2001. De imponerer stadig vekk og skyver meg lenger og lenger ut av førstelaget..

Erlend og Erik er gode gamle lagkamerater fra Strindheim IL, Robert og Hanne er seriøse skiskyttere, mens Knut og Ola er meget seriøse skiskyttere som også er flinke på telemarksski. Jeg kan heller ikke unngå å nevne Sveinung, som jeg trente mye sammen med før jeg ble junior, og som også var på vinnerlaget sammen med meg på stafetten i Hovedlandsrennet i 1997.
Etter at jeg starta på videregående skole kom jeg i klasse med både nye og gamle venner, og der var både Kristin, Gunn Elisabeth, Stian Storhopper, Stian Småhopper, Helge og flere til. Skimiljøet med Bård, Steffen, Mads og Stein Vidar har også gitt kontakt med Arve, Ambjørg, John (gullgutten fra NM) og smårips som Ellen, Jullebulle og Marit, og i russetida fikk jeg så mange nye venner at jeg ikke husker navnet på dem engang. Men jeg kan jo nevne Ingrid og Julie og alle de andre..

I Badeforeningen (Øvre Byaasen & Omegn Dannede Forening Af Nagenbadende Menn & Kvinner) finner vi også både Erlend, Erik, Morten, Håkon, Odd Arne, Ola, Per Anders og flere til. Jeg lurer på om kanskje Ingvild, Grete og Mari også er medlem der? Litt usikker.
Som dere ser på bildene nedenfor har endel av vennene mine vært på besøk på hytta vår på Lyngør (mellom Risør og Tvedestrand), og der har vi hatt det veldig artig. Derfor håper jeg at noen også vil komme på besøk der hver sommer fram til jeg dør. Meld dere frivillig! Jeg må selvfølgelig også nevne søskenbarna mine Eirik og Runa, kusinene mine Vibeke og Kristine og selvfølgelig min store fetter (og UKArevysjef 2001) Harald. Håkon er kjæresten til søstra mi, Stine.

Nå til dags er Bård, Øystein, Erlend, Stig, Jan Egil, Steffen og Kristin studenter på sivilingeniørlinjene på NTNU (sammen med meg), mens Mads har dratt til Canada for å bli leke siviløkonom og Stein Vidar leker fysioterapeut på HiST.

Jeg har mye rare venner, og på bildene ser de også ganske rare ut. Men det er helt normalt. De tøffe vennene fra klassen min på NTNU har jeg ikke fått lista opp her ennå, men bildene av dem kan du se HER!

Hvis du er en venn og føler deg utelatt, kan det være fordi jeg har glemt noen (jeg er tross alt et menneske, og kan ikke huske alt) eller fordi denne lista egentlig ble skrevet i 2001 (kanskje du ble vennen min etter det) - ikke fordi du ikke er rar nok eller noe sånt. Det kan også være fordi jeg ikke har mailadressen din...send den til meg! Det er isåfall veldig pinlig å ha glemt deg, men jeg får vel gjøre det godt igjen senere...
I tillegg kan det jo hende at du er en helt ny venn, hva vet jeg?Bilder av vennene mine:Gull-laget fra junior-NM i langrenn 2001! John, Bård, Stein Vidar og meg selv.

Bård i godt humør.

Jeg demonstrerer padleteknikk. Bildet er tatt med satelitt og her er jeg på vei fra Bjørnøya til Jan Mayen. Legg forøvrig merke til ansiktsuttrykket.

Jeg og Bård på den samme turen.

Katrine og Bård feirer Tors laksefiske denne sommeren. Fisken til høyre.

Nok et bilde av dagens største fangst. Fiskeren kom dessverre ikke med på bildet, men forøvrig ser vi laksen øverst og en linselus nederst.


Bård prøver å surfe og padle, helt til han oppdager at det verken er et surfebrett eller en kajakk, men en fortøyd båt.


Jeg klatrer om bord, og som dere ser gikk det helt fint. Helt til jeg et tidels sekund senere ligger og plasker i vannet igjen...

Det er ingen tvil om at Bård har fått flyt i padlinga si. Han mangler kun mål og mening for turen. Her er han på fullstendig feil kurs men smiler like lurt uansett.

Vi ser ut til å trives på Hovedlandsrennet i skiskyting (1997). Foran f.v. Ola, Sveinung, Robert (med det bredeste smilet) og Øystein. Andre rekke f.v. Hanne, Jarle, Katrine, Vegard og meg. Bak sitter trenerne og er stolte.

Bård og Kristine holder godt rundt hverandre på verandaen på Lyngør. Vi fikk aldri tatt bilde av Bård og Vibeke på romantisk rotur.

Jeg og Knut på toppen av Åreskutan, i et fantastisk vær og med en fantastisk kameramann (Ola).

Bård, Stein Vidar og Arve demonstrerer de flotte nye kretslagsdraktene, legg merke til refleksene, de tøffe fargene og de forførende blikkene. Jentene besvimte én etter én da vi prøvde draktene.

Dette bildet glemmer vi aldri!! John går først i mål på NM-stafetten og vi andre står og hyler.

De tøffe gutta bor heller i iglo enn i snøhule. Her ser dere igloen innenfra, og den ser ut som en snøhule. Men det er ihvertfall varmt nok, og godteri har vi masse av.

Katrine og jeg tar et siste bilde på snøhuleturen.

Steffen diskuterer gjerne veivalget etter sykkel-o-løpet som jeg og Øystein arrangerte.

Ingen vet hvordan Stein Vidar klarer å blåse opp magen sin på denne måten. Og ingen vet hva de ser på, eller hvem som tok bildet. Ellen, Marit, Bård og Stein Vidar på kjøkkenet på Lyngør.

Kretslaget på kajakktur. Ingen vet hvem som vant stafetten, bortsett fra jeg. Mitt lag vant selvfølgelig, til visse protester. Trener Lars-Halvas til venstre. Bård og Stein Vidar klemmer litt på Arve(?).

Dette er min gode nabo Tor sitt motiv på russefrakken hans. Bildet er manipulert..

Steffen påstår at han ikke er religiøs, men dette bildet ser mistenkelig ut. Selv påstår han at det er en tøyeøvelse, for anledningen utført på gulvet på Lyngør.

Staute kara som er samlet ved Orkelsjøen, på Oppdalshelga 2000. Stein Vidar, kretslagstrener Lars, skoletrener Øyvind, Steffen, Bård og meg selv.

Bård smiler veldig fint, og særlig når han holder kameraet oppned på snøhuletur.

To vakre bilder av Arve på padletur (på Jonsvatnet), for anledningen iført en rød kajakk, rød vest, flott humør og en sterk psyke. Ingen kan se hvor nervøs han er. Men nervøs er han...ikke sant Arve? =)
Denne siden ble først og fremst konstruert av © Anders Fougner