SV: SV: Oppsigelse av kk-abonnementet

From: Ola Lars Andresen (olala@online.no)
Date: Fri Feb 18 2000 - 21:24:32 MET


Hei alle sammen

Jeg deltar vanligvis ikke i debatt på forumet. Men denne gangen har jeg kanskje bidratt til mer krangel ved å bekymre meg høylydt over at antirasister sier opp abonnementet på Klassekampen. Det gjorde jeg av en svært enkel årsak. Dagsavisa Klassekampen rir akkurat nå på kanten av stupet. Viktigste og mest umiddelbare strategi for å hindre styrt i avgrunnen er å holde på nåværende abonnenter. Nest viktigst er å øke antallet abonnenter. På litt lenger sikt må det skaffe nye penger gjennom å få flere eiere. Hvilket endelig er mulig.
    Hadde aviseier AKP innsett det siste for et par år siden, ville Klassekampen trolig ikke ha vært så isolert og boikotta som den er i dag. Da hadde prioriteringene nettopp nå sikkert sett annerledes ut. For alle som ønsker å beholde et virkelig alternativ til resten av de riksdekkende norske dagsavisene er det i dag simpelthen viktigst å få folk til å fortsette abonnementet, og helst verve en abonnent til.
    Til antirasister som ikke lenger vil abonnere (noe jeg ikke forstår) sier jeg: Det er greit det. Si opp, men skaff to andre abonnenter først, hvis dere vil følge opp det forrige århundrets antirastiske tradisjoner her i landet.
    Til RVs Trygve Lie vil jeg si: Dette er ikke tida for lang polemikk. Nå må det bygges allianser.

Alvorlig hilsen

Ola Lars Andresen



This archive was generated by hypermail 2b29 : Wed Mar 15 2000 - 12:52:22 MET