En positiv tilbakemelding, som viser at det kan nytte!

Det er ganske nøyaktig et år siden jeg tok kontakt med dere fordi vi var i en fortvilet situasjon. Jeg tar kontakt nå for å fortelle at det finnes lyspunkter, til og med i den offentlige skole. ;o)

Min sønn har skiftet lærer, noe han gjorde i begynnelsen av år 2003. Vi visste at en av de andre lærerne på trinnet, var veldig oppegående, så vi skrev søknad til rektor om skifte av klasse. Søknaden ble godkjent og han ble flyttet.

Nå er han en helt annen gutt. Han stortrives på skolen. Han jobber med et pensum som ligger godt over det pensum som flertallet jobber med. Han har bl.a. hatt hovedrollen i et skuespill, hvor han måtte lære seg 7 A4 sider (maskinskrevne) utenatt, og det gikk strålende. Aldri en sur mine for at han måtte lese. (For de må jo aldri sitte og pugge, slik som hvert fall jeg må gjøre.)

Han trener mellom 20 og 30 timer hver uke, og utenom kommer kampene innen de forskjellige idrettene han driver. MEN han er en solstråle.

Takk for støtten vi fikk av dere, til å gjøre noe! Det hjalp, og nå krysser vi fingrene for at han skal ha denne læreren ut barneskolen.