Bamsen.com

Bjørn Erik Ystenes's bamseside   ---  Bjørn Erik Ystenes' teddybear page


      
gamlebamsen

Nybamsen
Gamlebamsen
Nybamsen

Bjørn Erik er glad i bamser. De er ikke bare ting, de er venner. Dette er de to viktigste.
Da han var ett år fikk han gamlebamsen, til venstre. Den kunne ikke vaskes, og ble etterhvert mer og mer utslitt. Noe måtte gjøres. En kveld da han ar tre år fikk Bjørn Erik beskjed om at vi skulle reparere bamsen i løpet av natten. Morgenen etter fant han nybamsen, til høyre. Bjørn Erik aksepterte at det var samme bamsen - selv om storebror Arnt Martin stilte noen meget intrikate spørsmål... Dermed hadde vi klartt å bytte ut bamsen  uten å miste "bamsesjela".


   

Bamser er et litt omtrentlig begrep som også kan innbefatte apekatter, elger og bevere.

Drage over strandteltet på Lakolk, Rømø, 2002 The image “http://www.nt.ntnu.no/~ystenes/priv/bjornerik/belegexp102.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. "Bilkjøring" på Tivoli, 2002

Det er moro å ta bilde av Bjørn Erik. Disse tre er fra ferie i Danmark, på Rømø og i Legoland. Du finner mange flere bilder her!

 På vei over   Fra bassenget på Rømø, 2002

Bjørn Erik har høyt aktivitetsnivå, og er ikke redd for høyder.
Til venstre er han 5 - fem! - meter oppe i luften. Til høyre er han i fullt firsprang etter et bad i bassengen på Rømø, sammen med storebror Arnt Martin.

   Første skoledag på Birralee, 5 år.  

Bjørn Erik går på den internasjonale skolen Birralee i Trondheim. Her er første skoledag.

Bursdag 2002  Sammenm med mamma på Rømø, 2000   Kos med storebror på Rømø, 2001

Det er alltdi godt med venner. Til venstre er klassen på biursdagsselskap. I midten er han sammen med mamma. Til høyre er det storebror Arnt Martin som får kos.

Sjakk om morgenen, 2001  Lesing av kjemibok, 1999

Bjørn Erik liker intellektuelle utfordringer. Til venstre spiller han sjakk med Arnt Martin. Til høyre leser han kjemibok på stranda.

VEd datamaskina på Rømø, 2002


Data er gøy. I hovedsak går det på edutainment og strategispill. Sjakkspill, språkundervisning, læringsspill for barn, "napleter", og  Harry Potter.