Kjære Nablakomponenter,

 

Dette er tredje og endelig innkalling til Det store kanoniske ensemble, den 15. februar kl. 16:15 på Zoom. 

 

Møtelenke er sendt ut på e-post. Kontakt styret for å få tilgang.

 

Vi kommer til å validere at alle deltakere er komponenter og har en bruker på nabla.no. Dette vil ta tid, så vi ber alle som har mulighet til å logge seg inn på møterommet tidlig, helst rundt kl. 16:00. Dere må gjerne sitte sammen under SKE i mindre grupper, men alle må være innlogget på hver PC for å ha stemmerett.

 

Vi kan i tillegg meddele at det blir flere konkurranser i løpet av SKE! Vinnerne av konkurransene vil få gavekort på foodora på 250 kr. Mer informasjon annonseres ved møtestart.

 

Her kommer også en liste over endelige endringsforslag til lovene og forskriftene [3.1] samt endelige sakspapirer til diskusjons- og vedtakssakene [3.2]. Det er ikke meldt inn flere saker, men det er foreslått et nytt vedtakspunkt i sak 8 om særskilt behandling av ubrukte midler. Oppdatert dagsorden finner du i vedlegg [3.3].

 

Vi minner om at det fortsatt er mulig å stille til styret selv eller nominere andre til å sitte i styret, fondet og som programtillitsvalgt. Send navn, klasse og stillingen(e) du kan tenke deg til nabla@nabla.no. Hvis du nominerer andre, gi gjerne en kort begrunnelse for nominasjonen. Den som blir nominert får ikke vite hvem som har nominert dem. Dersom du har spørsmål om hvordan det er å sitte i styret eller spørsmål knyttet til en av stillingene, kan du ta kontakt med nåværende styremedlemmer.

 

Om det skulle være noen spørsmål er det bare å kontakte meg!

 

[3.1] Endelig oversikt over endringsforslag

[3.2] Endelige sakspapirer til diskusjons- og vedtakssaker

[3.3] Endelig dagsorden

 

Sakspapirer fra første og andre innkalling:

[1.1] Nablas lover

[1.2] Nablas forskrifter

[1.3] Redaksjonelle endringer siden SKE 2020 (PDF)

[1.4] Stillingsbeskrivelser

 

[2.1] Årsberetning (PDF)

[2.3] Regnskap og budsjett (GSheets)

[2.6] Forretningsorden

 

 

Med vennlig hilsen,

Frederick Nilsen

Leder for Nabla -

Linjeforeningen for fysikk og 

matematikk ved NTNU

+47 94157390 | leder@nabla.no