Mer høst

Mer høst - lørdag 16. november 2013 (kl 12:28) av anderfo

Det ble et lite blaff av vinter i slutten av oktober, og mens noen kom seg ut på langrennsski tok jeg istedet sykkelen. Men fortvil ikke; jeg kommer nok til å gå mer på ski i vinter. Med 20 cm snø var det imidlertid fint å sykle:


Etter den tid har det vært litt rufsete vær, litt sykling på ettermiddagene, og ellers mye som har skjedd på jobb. Jeg venter ennå på svar på begge stipendsøknadene jeg har sendt inn.

Siri og jeg har begynt å forberede flytting i starten av desember. Innenfor byens grenser, selvsagt... Vi skal nå over på vestsida av byen. Jeg har jo alltid bodd på "Rættsida", så det er mulig at Rættsida nå også flytter over til motsatt side? Nå havner vi ihvertfall nærmere Bymarka! Et lite steinkast (OK, et kjempelangt steinkast) fra Kyvatnet eller Haukvatnet.

Sist helg ble det en skikkelig rufsete tur på Vassfjellet med Kristian og Martin. Bildene forteller endel, og de avslører også at vi tok en utradisjonell vei ned fra topp-platået. Jeg har løpt der endel ganger før og visste at stien var bratt (såpass at det henger tau langs den), og på is dekket med snø var det veldig glatt ned dette partiet. Vi satt ikke på sykkelen der, for å si det sånn:Denne helga jobber Siri, mens jeg holder fortet hjemme, ettersom det er en skikkelig høststorm ute. Kraftig vind og latterlige mengder med regn.


Tilbake til nyhetssida