Back in business

Back in business - mandag 11. januar 2010 (kl 22:46) av anderfo

Ja, da er jeg tilbake på kontoret her i Fredericton.
Reisen tilbake fra Trondheim gikk greit; det var svært lite stress ettersom jeg hadde 5-6 timers ventetid både i Amsterdam og i Toronto. En ganske kjedelig tur, med andre ord! Jeg fikk likevel kjørt meg litt, ettersom jeg måtte frakte all bagasjen selv i Toronto, gjennom både tog og andre terminaler før jeg tilslutt fikk kjempet meg fram til innsjekkinga.
Ja, å finne "Check-in" når man kommer fra en "Gate", det er bortimot umulig, ettersom skilting kun eksisterer for de som skal motsatt vei. Så man må se etter skilt mot "Gate" og gå i motsatt retning. Det fungerer tildels, men hvis "Gate" står i begge retninger blir det verre. Da må man søke i en annen dimensjon (opp eller ned) der det er lange trapper for de som har sjekket inn. Vi som ikke har sjekket inn ennå må naturligvis bære bagasjen opp og ned disse trappene...uten å være garantert å komme fram på noe som helst tidspunkt.
Da jeg tilslutt fikk sjekka inn og labbet til "Gate", viste det seg at et tidligere fly til Fredericton skulle gå om 5 minutter. Det var visst for seint å booke om, selv om flyet bare var halvfullt, så jeg måtte se flyet stikke av gårde mens jeg måtte vente 3 timer til på mitt eget fly.
Da jeg kom fram var det ingen tegn til bagasjen min på rullebåndet...ettersom den naturligvis var sendt med forrige fly (!) og lå bak en skranke like rundt hjørnet.
Jaja, etter 27 timer på reisefot kunne jeg tilslutt krype ned under dyna mi og være på sovefot i noen timer. Deretter ble det litt klatrefot og i dag har jeg vært veldig lenge på jobbefot.

Overraskende nok er det lite vinterlige forhold her i Fredericton. Normalt skulle det være 30 minusgrader og 4 meter snø, men minusgradene har istedet havnet i Europa og Texas og snøen har havnet i noen av de samme strøkene. Så her er det bare en halvmeter med gammel skaresnø og i øyeblikket 10 minusgrader.
Jeg håper det bedrer seg kjapt, og da tenker jeg fortrinnsvis på snøen - minusgrader trenger jeg kun ensifrede mengder av...


Tilbake til nyhetssida