Da var jul og nyttår overstått...

Da var jul og nyttår overstått... - fredag 8. januar 2010 (kl 1:12) av anderfo

...og lørdag morgen flyr jeg tilbake til Fredericton, etter 3 ukers ferie i Trondheim og Storlidalen. En alternativ oppsummering av årets juleferie er: "Skulle ønske jeg var en sau, så slapp jeg å kle på meg all denne ulla".

En mer standard oppsummering av jula:

23.-29. desember: Rolig julefeiring i Trondheim sammen med familie og venner. Mye god mat og hyggelige kvelder. Det har vært forholdsvis lite snø, men det ble likevel både aking og skiturer i nærmiljøet. Noen bilder finnes her.

30. desember - 5. januar: Paja kom på besøk fra Tsjekkia, og vi reiste til Storlidalen for å feire nyttår. Der ble det både skiturer, topptur og isklatring, til tross for over 30 kuldegrader på det verste. Med litt flaks fikk vi startet bilen og kom oss hjem til bare 20 blå grader her i Trondheim... Bildene fra Storlidalen ligger her.

6.-7. januar: Lusking rundt i Trondheim i sprengkulda. Det er endel småtteri som må fikses før nye 7 måneder i Fredericton - i løpet av morgendagen skal jeg få fikset resten av dette. Noen bilder har jeg også tatt, fortrinnsvis av Trondheim i sprengkulde, og de ligger her.

Smakebiter på bildene fra siste del av ferien:
31. desember:
1. januar:
3. januar:
4. januar:
5. januar:
7. januar:


Tilbake til nyhetssida