God jul!

God jul! - onsdag 23. desember 2009 (kl 23:40) av anderfo

Søndag landet jeg på Værnes, etter kun én times forsinkelse på Schiphol. Like etter at vi lettet ble visst flyplassen stengt igjen, så jeg er glad vi kom oss av gårde. Hjemme i Trondheim var det koselig å treffe mamma, pappa, Stine, Håkon og Solveig.

De første dagene i byen har jeg vært ganske travel. Jeg har kjøpt og pakket inn julegaver (jeg skal ikke røpe hva det var), jeg har fått H1N1-vaksine, jeg har vært på diverse møter på sykehuset, jeg har vært på apoteket for å skaffe medisiner for det neste halvåret, og jeg har prøvd å reparere bilen. Litt førjulsstress skal det være!

I dag var stresset heldigvis over - det var lille julaften og jeg fikk gått årets første skitur, i Granåsen. Det var godt å komme seg ut på ski igjen!
Jeg fikk også gått meg en tur i byen for å fotografere litt. Alle vennene mine i Canada lurer på hvordan Trondheim ser ut, så jeg tok endel bilder i kveld. Alle var imidlertid i mørket, og planen er å ta bilder i dagslys eller skumring en av de neste dagene. Da ser man jo litt mer... Bildene finnes her.
God jul og godt nyttår!


Tilbake til nyhetssida