Pressemelding om Frp-provokasjon

Asgeir Bell (a.bell@online.no)
Wed, 1 Sep 1999 15:12:54 +0200

PRESSEMELDING

-Vend ryggen til FrP-provokasjonen!

FrP-duoen Vidar Kleppe og Øystein Hedstrøm har tillyst en ny forestilling i sitt invandringsfiendtlige valgkampshow torsdag 2.september. Det skal skje i et lite rom på Grønland Bydelshus.

Det politiske budskapet de skal føre fram er en provokasjon, mot innvandrere og alle antirasister. Men møtet er også en provokasjon i en annen forstand. Hensikten er å få i stand bråk og konfrontasjoner med antirasister. FrP leter nå desperat etter å avlede oppmerksomheten fra Oppegårds-fadesen og indre splid. Å bli framstilt som martyrer som ikke får lov å holde offentlige møter, er hele formålet med torsdagens møte. Hvorfor skulle de ellers leie et lite lokale med plass til 20 personer for et valgkampshow de tidligere har holdt ute på gatene?

RV og AKP mener det vanligvis er på sin plass å demonstrere mot slike rasistiske show. Den demonstrasjonen som er tillyst på Grønland mot FrP-møtet bør derfor bli en antirasistisk markering som markerer overfor publikumet på gatene hva vi mener om FrPs innvandringspolitikk. Så får Kleppe, Hedstrøm & Co stikke inn på bakrommet sitt.
Vi må ikke la oss lure med på den konfrontasjonen som er deres egentlige hensikt med arrangementet!

Oslo 1.9.99

Oslo RV , Oslo AKP

V/ Pål Ravnsborg Gjertsen, Erling Folkvord og Jo Ryste

For mer informasjon/kommentarer

Kontakt
Erling Folkvord. Tlf 93609535, Pål Ravnsborg Gjertsen tlf .... eller Jo Ryste, tlf 22375560