Noen reaksjoner fra USA's egne borgere.

Turid Sandberg Jacobsen (tsihle@online.no)
Sun, 28 Mar 1999 17:37:54 +0200

For immediate release:
Kontakt: Mark Clement
(001) 724-329-8573

HUNDREVIS SAMLER SEG TIL PÅSKEDEMONSTRASJON FOR Å PROTESTERE MOT BOMBINGENE I JUGOSLAVIA OG MOT DØDSSTRAFFEN I PENNSYLVANIA:

Farmington, PA. 27. mars 1999.

Hundrevis av individer i de sørvestlige delene av Pennsylvania mobiliserer seg for en massiv demonstrasjon utenfor State Correctional Institution Greene i Waynesburg klokka 12, 4. april.

Det som i virkeligheten begynte som en påskedemonstrasjon utenfor SCI-Greene for å protestere mot dødsstraffen har raskt blitt utvidet til å inkludere den massive bombingen i Jugoslavia og den etninske rensingen i Albania.

Folk vil stille opp fra alle kanter, med alle slags religiøse, og politiske overbevisninger.(Eller mangel på sådanne)

Initiativet er blitt tatt av "Childrens Crusade to Death Row", en meget progressiv gruppe, grunnlagt i 1997, hvis første "crusade" mot Death Row fikk internasjonal mediaoppmerksomhet over hele verden.

Ettersom bombingene stadig fortsetter og serbernene reagerer med massiv og brutal etnisk rensning, viser et stadig økende antall amerikanere sitt raseri over den nåværedene amerikanske politikken i dette anliggende.

Informasjon om den planlagte demonstrasjonen blir spredt via fax, telefon, og brev til grupper og enkeltindivider over hele Pennsylvania.

LIKE LITE SOM DØDSSTRAFF FOREBYGGER VOLD, FOREBYGGER BOMBING ETNISK RENSING!

Begge framprovoserer de de problemene de var ment for å eliminere.

De som organiserer denne demonstrasjonen hevder at: "Som det var tilfelle med Operasjon Ørkenstorm, de nåværende NATO operasjoner er et grusomt militært eksperiement og Jugoslavia er blitt en forsøkskanin for USA til å teste ut siste nytt i våpenteknologi utviklet for masse-destruksjon.

Turid Sandberg Jacobsen
Nor-X
Nordmenn Mot Henrettelser