Stutt signal

Jon Michelet (jon.michelet@klassekampen.no)
Fri, 29 Jan 1999 09:15:22 +-100

STUTT SIGNAL

Admiralen greide i går å trykke på en feil knott på sin data-kommandobru, og kom derfor i skade for å sende forum-innlegget "Tilbakeblikk på 95-kampanjen" ut i cyber-rommet FØR DEN VAR FERDIGSKREVET.

(De mest mistenksomme tror vel at den blei kappa bakfra av disse monstrene med saksekjever som holder til i det dystre partihovedkvarteret i Osterævsgata, Oslo.)

Ny versjon kommer så snart som råd. Kanskje ikke før over helga, for i dag skal avisledelsen gjøre et siste sprell for å se hva vi kan få til med pressestøtten.

Dagsavisen bringer i dag en dobbeltside om KK i anledning 30-årsjubileet vårt i februar (som vi sjøl naturligvis kommer tilbake til med fynd og klem).

Sigurd Allern er intervjuet og hevder at KK i dag har brukt opp sin "tillitskapital" og at ingen bryr seg om vårs lenger.

Fæle greier! Men selv om man kan si hva man vil om dere forumister, dere bryr dere iallfall om blekka.

Oppgave for Arne Eriksen: Allern blir framstilt som redaktøren som fikk KK opp i et opplag på 10.000. Prøv å finne ut hvor stor den NEGATIVE EGENKAPITALEN i avisa var da den var opplagsmessig på topp med Allern som redaktør og Aksel Nærstad som styreleder!

Etterlysning: En eller annen gang i 1997 skal Bell (ikke telefonoppfinneren Graham, men partiuhyret Asgeir) ha lagt ut en oversikt over eiersitsen i KK på KK-forum. Jeg finner ikke det innlegget. Siden jeg jobber med å lage oversikt over sitsen - og hvordan den er blitt presentert offentlig opp gjennom 90-åra - trenger jeg det. Bell veit heller ikke hvor det er.

Noen som kan bistå?

JM