VS:_Signal_fra_Admiral_Knehøne

Olve Steinset (olves@online.no)
Wed, 10 Dec 1997 10:12:47 +0100

Tja, Jon Michelet - kva skal ein meine om dette? Dersom du meinar at "Mest Marxistisk" har gode argumenter og du har valt å late deg overtyde av dei - ja, så er det ditt val. Å taka stilling til ein argumentasjon ein ikkje kjenner er noko komplisert. Forslaget om "en bolk med spesialdebattsider" i avisa, plagar ikkje meg - undrar meg berre litt over målet og meininga med det.

Skal dette vere ein slags "botsgang" denne eine gongen for å tekkja "den fornærma parten", eller skal det verta eit fast innslag frametter? Dersom dette er eit utslag av det fyrste, ein botsgang, er det etter mitt syn meiningslaust - og vil neppe føre til noko betre debattklima om avisas utvikling frametter. Men dersom dette er ein del av ein større strategi for å freista heva debattnivået kring avisa, ja så kan det verta eit spanande prosjekt. Kva slags tankar gjer du deg kring dette Jon?

MHH Olve Steinset

>Signal fra Admiral Knehøne
>
>Jeg har fått et forslag fra en av mine medarbeidere, en av mine mest marxistiske medarbeidere. Kamerat Mest Marxistisk mener at redaktøren har tabba seg ut ved ikke å kjøre innlegg av Allerns og Nærstads kaliber i papirutgaven av Klassekampen. Jeg har på KK-forum registrert at Mest Marxistisk ikke er helt aleine i den store, stygge verden om å ha en slik oppfatning. Fra Tromsø i nord til Sydney i sør, fra nordlysets ildfulle blaff til Sydkorsets funklende stjerner, - motvind har admiralen fått fra alle kanter. Sånn er sjølivet!
> Forslaget til Mest Marxistisk går ut på at vi lager en bolk med spesialdebattsider i avisa der vi legger ut en bunke av de mest sentrale innleggene på KK-forum i det siste, inklusive sånne som Allerns, Nærstads, Mikkelsens, Eriksens og Randens, for eksempel.