Software for iPhone/iPod Touch vil være store greier

iPhone 3G er kanskje ikke verdens mest avanserte telefon mht hardware. Derimot ser det ut til at kjøp/nedlasting av software er lagt opp til å gå veldig glatt. Etter en halv dag rapporterer f.eks. fraserspeirs følgende som kanskje sier noe om situasjonen:

Det blir interessant å se hvordan se hvordan tallene blir i løpet av de neste ukene etterhvert som iPhone/iPod Touch-brukerene har oppdatert firmware, kjøpt nye iPhone 3G/iPod Touch med ferdigoppdatert firmware.

Trackback/Pingback (1)

  1. Websites tagged "fraserspeirs" on Postsaver on Thursday, September 11, 2008 at 01:17

    […] – Software for iPhone/iPod Touch vil være store greier saved by fuumaxkamui2008-08-20 – Announcing Exposure saved by jonathankaplan2008-08-11 – Twitter […]